Volg mij:

Wie is Jos?

Home Wie is Jos

Wie is Jos?

Jos Antonissen is opgeleid als industrieel automatiseerder. Hij heeft dus geleerd om machines te programmeren. Nadat zijn rugzak was gevuld met levenservaringen en -wijsheden merkte hij dat het eigenlijk veel interessanter is om de mens bij te sturen. Eén van zijn gevleugelde uitspraken is dan ook: “Een computer is zo slim als de mens die er achter zit.” Kan zo op een tegeltje. Toch? Een loopbaancoach gaf het laatste beslissende zetje en de bedrijfscoach en interim-manager in hem was geboren.

Maar wie is Jos nu eigenlijk? Jos Antonissen is een man van de wereld en tegelijk Sallander in het diepst van zijn vezels. Vooruitstrevend en tegelijk ook nuchter. Hij helpt de directie om een nieuwe deal in goede logistieke banen te leiden, maar hij spreekt ook de taal van de werkvloer. Dus, even de handen uit de mouwen om op tijd en compleet te leveren en dan met z’n allen het weekend inluiden!

Het handvat (Lean met Jos)

Lean, Six Sigma en Lean Management Systems

Laat er geen misverstand over bestaan dat Jos Antonissen een man van de praktijk is. Hij is gevormd door ervaringen uit het verleden die hij natuurlijk ook dankbaar gebruikt bij zijn kunst van het optimaliseren. Maar geen enkele practicus kan zonder een theoretische basis waarop je kunt terugvallen. Voor Jos is dat Lean Six Sigma en Lean Management Systems. Methodes voor het organiseren van kwaliteits- en efficiencyverbeteringen binnen het bedrijf. Hou daar bij wel in het achterhoofd dat Jos niet de zoveelste trainer/coach is die de Lean-principes oplepelt, maar juist degene die jou gaat vragen hoe het komt dat jij doet wat je doet. Als de basis weer helder is, is jouw team klaar om zich continu te verbeteren. Samengevat: Lean met Jos betekent: vandaag rust in de tent en energie voor de stap van morgen!

Heeft je bedrijf hulp nodig?