Volg mij:

De kunst van optimaliseren!

Home Zeg JA tegen JOS!

Zeg JA tegen JOS!

Bedrijfscoaches, trainers, interim-managers. Het lijkt wel een soort modegril geworden. Als je er als ondernemer niet ooit één hebt ingeschakeld, hoor je er gewoon niet meer bij. “Dikke onzin!”, vindt Jos Antonissen. “Als je zo’n persoon inschakelt, moet het nodig zijn en niet omdat de buitenwereld dat eigenlijk van je verlangt.”
Het is hoe Jos Antonissen in elkaar zit. Ga met hem in gesprek en binnen enkele minuten proef je bij hem de pure passie om mensen (ondernemers) te helpen. En mocht de klik er onverhoopt niet zijn – van één van beide kanten – dan is het ‘even goede vrienden’. Want, Jos heeft de uitdrukking ‘beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’ echt wel omarmd.

Bedrijfslevenskunstenaar, dat is wel de term die hem op het lijf is geschreven. Natuurlijk kent Jos de theoretische modellen die zijn wereld kenmerken, maar hij gooit er heel graag nog zijn eigen praktische sausje overheen. Soms een beetje filosofisch, soms ongelooflijk nuchter. Het ene moment een beetje Dalai Lama, het andere moment Bill Gates 2.0. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We dagen je uit om JA te zeggen tegen Jos Antonissen!